Tiny Room Stories: Town Mystery

Az utóbbi idők egyik legjobb androidos játéka, ami a logikai vagy puzzle típusú játékok közé tartozik. A főhősünk egy magánnyomozó akitől egy napon üzenetben segítséget kér az apja.

Amikor a nyomozó a városba ér, nem várt meglepetés éri, az egész város teljesen üres, minden ember eltűnt. A játék során fokozatosan jutunk tovább egyik helyszínről a másikra, az ügy pedig egyre zavarosabb lesz.

A grafika teljesen rendben van, a helyszínek szépen megrajzoltak. A játék azoknak is kifejezetten ajánlott akik még csak most ismerkednek a játékstílussal vagy most szeretnék kipróbálni. A fejtörők nem extrém nehezek, folyamatosan lehet haladni a sztoriban.

Arra az esetre ha mégis elakadnánk, a játékból megnyitható az adott rész youtube videós végigjátszása, így nem kell végleg feladnunk a játékot. Az első fejezet kifejezetten hosszú, azonban az egyetlen rossz hír, hogy a történet félbeszakad az első fejezet végén. A második rész pedig már fizetős, ami jelenleg 1000 Ft amiért még egy most készülő 3. epizódra is jogosultak leszünk. A játék teljesen élvezetes az ingyenes részben is, és teljesen megéri a fizetős epizód is. Abszolút ajánlott.

letöltés

qr code